ا.و
عنوان :

تاندون

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با عرض سلام

من روز چهارشنبه هفته پیش (2روز قبل شب چله)
در ورزشگاه یکی از بچه ها که میخواست منو بندازه زمین و منو بگیره به پای من (زانو به پایین) فشار آورد که همون لحظه صدایی مثل اینکه یک گوشت رو محکم به زمین بزنی داد که همه ی بچه ها صدا رو شنیدن و من خوررم زمین و اصلا نمیتونستم از زمین بلند بشپ تا اینکه آمبولانس اومد و توی بیمارستان از پام عکس گرفتن و گفتن تاندون زانوت قسمت جلویی ضربه دیده و چیز خواصی نشده و گفتن باید بری بیمارستان دیگه از اونجا رفتم بیمارستان دیگه که دکتر عکس و نگاه کرد و... گفتش تا 4 روز بهتر نشد بیا ام آر آی عکس بیندازیم

اون موقع پام باد کرده بود که الان بادش خوابیده و ولی از اون موقع نمیتونم روی پام بایستم و نمیتونم فشار بیارم بنظر شما فقط ضرب دیده و یا پاره شده؟؟؟؟؟؟؟

علائم پارگی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمال پارگی رباط ها بالاست و نیاز به ام ار ای ضروری است