م.ر
عنوان :

تب شدید

فوق تخصص روماتولوژی
سلام آقای دکتر خسته نباشید،شرمنده دختر خواهرم در هر ماه، دو یا سه روز تب شدید میگیره فقط تب، بعضی مواقع استفراغ. ولی تب بسیار شدید،دکتر متخصص بردیم انواع آزمایش هم گرفته شده دکتر میگه هیچ مشکلی نداره، خواهش میکنم کمک کنید،
سنش هم سه ساله

یلام
حتما به متخصص اطفال مراجعه کنند و لازم است تحت نظر باشند تا تب اندازه گیری شود و اگر تب داشت بررسی مشنخصی طبق برنامه وجود دارد که بازد انجام شود

هر ماه به مدت سه روز میگیره
پیش دکتر متخصص هم بردیمش با آزمایش و... جوابی نگرفتیم

اگر واقعا تب میکنند بهتر است بستری و بررسی بیشتر انجام شود

به مدت هفت روز در بیمارستان بستری شد و انواع آزمایش داد از،نخاع هم آزمایش گرفتن ولی اونجاهم جوابی نگرفتیم

اگر واقعا طی این مدت تب داشته اند حتما بررسیها کامل نبوده و در مرکز مجهزتری بررسی شوند