E.E
عنوان :

آزمایش تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر
روزتون بخیر
من مرداد ماه آزمایش دادم و در جواب تشخیص داده شد که تیروئید پرکار دارم ولی هیچ دارویی مصرف نکردم(تصویر اول) و هفته گذشته دوباره آزمایش را تکرار کردم و جوابش رو براتون ارسال می کنم(تصویر دوم) لطف می کنید بفرمایید الان وضعم به چه صورت هست و نیاز به پزشک متخصص هست یا نه
ممنونم

سلام در حال حاضر خوب هستید نیاز به دارو ندارید 6 ماه دیگر آزمایش تکرار شود