ج.س
عنوان :

ورم معده .. میکروب معده .تنگی نفس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام اقای دکتر . با ارزوی سلامتی . امیدوارم بتونم جواب سوالام رو بگیرم . اقای دکتر حدودا 9 ماهه که دچار انواع درد معده ام . انواع ازمایشات رو انجام دادم . دو بار اندوسکوپی شدم . تنگی نفس و حس سنگینی پری و حس گیر کردن چیزی سر معده بیچارم کرده از زندگی خسته شدم .داروهای مختلفی مصرف کردم نمونه اش قرص کلاریترومایسین و شربت آموکسی سیلین و لانسوپرازول که کلاریترومایسین تنگی نفس رو تشدید میکرد و دکتر بجاش تتراساکلین هر12 ساعت دوتا دادن . قرص کلیدینیوم سی . قرس دایجستیو اگر اشتباه نکن جویدنی هم هست . راینیتیدین و و و
اقای دکتر ذره ایی خوب نشدم
دو روز پیش بیمارستان دی رفتم . و گفتن ممکنه ریشه عصبی باشه فقط امپرازول و پرپرانول 10 و قرص نورتیپلین 10 برام تجویز کردن .که نورتیپلین باعث بیحسی زبان و لرزش بدنم میشه
باور کنید دیگه خسته شدم توی این اوضاع وحشتناک اقتصادی کلی هزینه کردم و وقت گزاشتم انواع ازمایش از قلب و کبد و صفرا گرفته تا معده و اندوسکوپی . ولی دیگه ندارم واقعا نمیکشم . میخوام برای بارداری اقدام کنم اما با ابن وضعیت نمیتونم
تورو بخدا یه راهنمایی کنید من باید چیکار کنم . . از زندگی خسته شدم هرچیزی میخورم حتی آب نفسم بند میاد
منتظر جوابتونم

باشرح حالی که گفتین به احتمال زیاد بیماری خطرناکی ندارید .قرص امپرازول رو تا 8هفته ادامه دهید .بارداری ممکنه بیماری شمار کمی تشدید کند ولی با دارو قابل کنترل است.استرس نداشته باشید .رژیم غذایی رعایت کنید بقیه داروهاتون رو قطع کنید .نورتریپتیلین رو بادوز 10میلی گرم ادامه دهید ودربارداری قطع کنید .برای لطمینان فقط به یه پزشک فوق تخصص گوارش مراحعه کنید وپزشکتون رو زود بزود عوض نکنید اگر تیحه نگرفتین باز به همان پزشک مراجعه کنید

ممنونم از شما . فقط اینکه واکنش بدن به داروی ارام بخش ممکنه با مصرف مداوم از بین بره ؟ یعنی بی حسی زبان و لرزش بدن ؟

اگر زیاده بتید داروت قطع ویا تعویض بشه.یا بامقدارم شروع کنید