ا.ق
عنوان :

صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.خسته نباشید.من امروز هایفو روی صورتم انجام دادم.اما دکترم فقط روی لپم و یه کوچولو روی دنباله ابروم دستگاه گذاشتن.ولی چیزی که من توی اینترنت دیدم روی کل صورت دستگاه میذارن.میخوام بدونم آیا روند کلاژن سازی پوست روی صورت من در ماههای اخیر فقط روی لپهام صورت میگیره؟چون روی پیشانی،چانه و غیره دستگاه قرار ندادن.لطف میکنید راهنماییم کنید؟

سلام ، بله فقط در محل انجام هایفو کلاژنسازى صورت میگیره

با سلام مجدد.علت اینکه روی بقیه صورتم دستگاه قرار ندادن چیه ؟با اینکه هزینه کامل و یکجا پرداخت شد.در میدوتمضمن برای زاویه دار کردن فک ،یک طرف صورتم که انجام شد،برای طرف دیگه چون درد داشتم دیگه کار خاصی نکردن.الان بنظرم دو طرف فکم باهم فرق میکنه.میدونم سوالم خیلی منطقی نیست ولی میخوام بدونم آیا
میشه با مراجعه به پزشکم دوباره تحت هایفو قرار بگیرم.؟ممنون

سلام، بله ، نواحى اى که هایفو نشدن میتونن مجدد انجام بدن براتون