ا.ر
عنوان :

سلام خسته نباشی. من دارو های ذیل میخورم دزیپرامین

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خسته نباشی. من دارو های ذیل میخورم دژیپرامین برای استرس دکتر گوارش داده ازونیوم40.کولوفک ریتارد.اکتولوکاست10.دایمتیکون.نولپازا20 .وقتی این داروها میخورم معدرت میخوام من پریود میشه نهایتا3روز بود الان 7 روز شده تمام نشده. بعد گرفتگی صدا هم پیدا کردم عرق سرد میکنم. الان هم تمام بدنم لرزید به کدام از داروها حساسیت دارم؟ خودم احساس میکنم دزیپرامین هست . میشه بذارمش کنار یا نه؟؟

سلام نولپازاو ازونیوم هردو یه دسته دارو عستند ونباید دوتاروباهم مصرف کنید.این عارضه ممکنه ازتمام داروهاتون باشه .احتنال زیاد از دزیپرامین است اگر زیاد اذبت نمیشود دوره درمان رو کامل کتید.ویا بامزشکتون درجهت تعویض دادو مشورت کنید