ع.ر
عنوان :

تنگی نفس

متخصص قلب و عروق
سلام خانم دکتر خسته نباشید
من 20سالمه پسر هستم . از کوچیکی الرژی فصلی و مشکل تنفسی داشتم که متخصص گفت باید تحت نظر باشم اما خانواده ام پیگیری نکردن بزرگ هم که شدم خودم حالیم شد نه خیلی هاد ولی گاهی نفس کشیدن برام دشوار میشد تااینکه الان یکی دوهفته هست تقریبا هرروز مشکل سخت نفس کشیدن رو دارم . تا چند روز پیش فقط قفسه سینم درد میکرد این دوسه روزه پشتمم درد میگیره موقع نفس کشیدن .
میخواستم ببینم این از چیه؟
" آیا جراحی داره " این سوال خیلی برام مهمه

باسلام نگران نباشین یه اسم یاالرژی ریوی دارین که با دارو برطرف میشه به پزشک داخلی یا متخصص ریه مراجعه بفرمایید.جراحی برای الرژی لازم نیست

خیلی ممنون خانم دکتر

خواهش میکنم پاینده باشین