M.H
عنوان :

انگشت ماشه ای

فوق تخصص روماتولوژی
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر.
ببخشید من حدودا یک ماهی است که در مفاصل انگشت اشاره دست چپم احساس درد میکنم و وقتی از خواب بیدار میشوم می بینم قفل شده و به سختی با کمک دست دیگرم باز می شود و مثل کلیک صدا میکند تا باز شود و تا ظهر بهتر می شود و فردا صبح دوباره همانطور می شود،به خاطر اینکه سه تار می نوازم مجبورم از انگشتم زیاد استفاده کنم و احتمالا به خاطر همان بوده،آیا با استراحت و آتل بستن درمان می شود یا باید به پزشک مراجعه کنم؟ممنون از راهنماییتون

سلام
انگشت ماشه ای علل مختلفی دارد مانند مشکلات تیروئید و دیابت و بیماریهای روماتولوژی و استفاده بیش از حد انگشت
درمان متفاوت است از انچه شما گفتید تا تزریق موضعی و ضد التهاب
اگر طولانی شده و چند منطقه گرفتار شده بررسی لازم است به رومات لوژیست مراجعه نمائید