م.پ
عنوان :

ران پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام و خسته نباشید اقای محمدی وقت شما بخیر من چند مدته ران پام بی حس شده و چند روز پیش بخاطر سردردم سوزن زدم و دردش بیشتر شد وقتی بلند میشم یا میشینم درد میگیره ممنون میشم کمکم کنید

سلام.ممنون. دقیقا کدام قسمت ران پا؟ همیشگی است یا گهگاهی؟ عوامل تشدید کننده یا تخفیف دهنده؟ سابقه کمر درد،زایمان اخیر، ضربه به کمر یا لگن؟