س.ح
عنوان :

حمله قلبی acs

متخصص قلب و عروق
سلام، خسته نباشید. پدرم رو روز دوشنبه همین هفته، در مرکز قلب رجایی تهران، آنژیوگرافی کردیم، آنژیوگرافی اول جواب مناسبی نداد و پدر با شکایت چست پین، مجددا برای آنژیوگرافی اعزام شدن، که مقرر شد با استنت گذاری، مشکلشونو حل کنن...سه شنبه ایشون رو مرخص کردن و کمتر از دوازده ساعت بعد، در خانه acs کردن و اورژانس بردن، بیمارستان فیاض بخش تهران، الان متخصص فیاض بخش میگه هموگلوبین خونش پایینه و ما باید دوباره آنژیوگرافی و استنت گذاری کنیم...سوالی که دارم اینه، آیا مشکل از پروسجر اول ایشون در بیمارستان قلب رجایی بودع و این احتمال وجود داره که اونا بیمار رو بدون اینکه شرایطش با ثبات بشه مرخص کردن؟؟ آیا درسته که ایشون مجددا آنژیوگرافی و استنت گذاری بشن، اونم تو یه مرکز دیگه و به فاصله فقط پنج روز؟؟؟ آیا ما ادله کافی برای شکایت از بیمارستان اول داریم یا نه؟؟ ممنونم

باسلام درییمارستان اول من متوجه نمیشم چرا دوبار انژیو شدن ماهرموقع انژیوکنیم اگه نیاز به استنت باشه همون موقع میذاریم مگه اینکه حال بیمار اجازه نده دوتا استتنت رو باهم بذارم در ابن مواقع ابتدارگ اصلی که باعث درد شده استنت میذاریم تا بیمار بهتر بشن بعد از گذشت زمان استنت زا در رگ دوم میگذاریم درمورد بیمارستان دوم که مجدد میخوان استنت بذارن شاید استنت اول مشکلی پیداکزده ودرونش لخته درست شده که ربطی به پزشک نداره وجز عوارض گذلشتن استنت هستش

در بیمارستان اول، یکبار آنژیوگرافی شدن، چند دقیقه بعدش پدر، شکایت زیادی داشتن از درد قفسه سینه و سوزش سینه، که سریعا بعد از نوار قلب گرفتن، پدر رو دوباره فرستادن برای آنژیوگرافی که حین بار دوم گفتن باید استنت و بالون گذاشته شه....و کمتر از یک روز بعد هم با هماتوم های گسترده پدر رو مرخص کردن، جوریکه هماتوم دست چپ تا ارنج اومده بود و با فشار مانوال، کبودی ها رو از زیر پوست میخواستن خارج کنن...اوکی ممنون از پاسخگویی شما

هماتوم بعد از انژیو طبیعیه چیزی که تعجب اوره اینه اگه دیدن رگ تنگه چراهمون بار اول که انژیو شد استنت نزدن واقعا تعجبه