م.ش
عنوان :

درد کمر و ژا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
30 ساله هستم بدون سابقه درد کمر و پا. مدتی است از ناحیه کمر احساس درد شدید میکردم که با استراحت کمی بهتر شد و سپس همین درد به سمت راست کمرم و پشت پایم رفت. بطوریکه درد بصورت خطی از باسن تا زانو کشیده میشود. علت و درمانش چیست؟ با تشکر....

سلام. علت معمولا تحریک عصب سیاتیک است . درمان دارو ؛ ورزش ، فیزیوتراپی ، طب سوزنی ، کشش ، لیزر ، اوزون درمانی و مانیپولاسیون ستون فقرات .