N.B
عنوان :

سرگیجه و داغ شدن بدن

متخصص داخلی
با سلام خدمت پزشک محترم،
بنده 26 سالمه در حال حاضر سرترالین 50 نصف قرص و پروپرانولول 20 میخورم، وقتی بعد 10دقیقه در حالت ایستاده قرار دارم از شکم به بالا مخصوصا سرم خیلی داغ میشه و سرگیجه همراهش میگیرم!!طوری که همه جا سیاه میشه و وقتی میشینم حالم خوب میشه!!این حالت دو هفته است ایجاد شده.
البته دز حال قطع داروم هستم،قبل مصرف این داروها همین حالتو داشتم دوباره دارم قطع میکنم اینجوری شدم؟ یا یه مشکل دیگه ای دارم؟البته بیماری کبد چرب گرید 2هم دارم!!امکان داره از کبدم باشه؟ کناره های چشمم هم یکم زرد شده!!!

سلام. به نظر میرسد که عود علایم مربوط به قطع داروهاست. برای زردی چشم، معاینه و بررسی آزمایشگاهی لازم است.