خ.ز
عنوان :

تشخیص

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام وقتتون بخیر، دکتر جان اگه زحمتی نیست نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم

سلام . در گزارش MRI انجام شده بیرونزدگی دیسک بین مهره 4 و 5 کمری با اثر فشاری نه چندان زیاد بر روی ریشه های عصبی ذکر شده است . نیاز به اقدام جراحی ندارید. درمان دارویی و اقدامات پیشگیری کننده جهت پرهیز از تشدید دیسک و فیزیوتراپی برای شما کمک کننده خواهد بود

دکتر جان مادرم تقریبا زمین گیر شده دردش هم زیاده
چه داروهایی مصرف کنن
در ضمن پارکینسون هم دارن لرزش دستاشون خیلی زیاده
دکتر جان جواب ندادین

سلام مجدد . وقت خوش.زمین گیر شدن اگر بخاطر درد کمر نباشد احتمالا ارتباطی با دیسک ایشان ندارد و ممکنست بخاطر پارکینسون یا مشکل دیگری باشد که نیازمند معاینه هست . برای درد کمر کپسول سلکسیب 200 دوبار در روز و گاباپنتین 100 دو بار در روز استفاده کنند و یک امپول دگزامتازون بزنند

خیلی ممنون دکتر جان