م.م
عنوان :

پروستات

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
بنام خدا .سلام آقای دکتر .مدت یکسال است که جهت درمان عوارض بزرگی پروستات تامسولوسین و فیناستراید تجویز شده .اخیرا بجای این دو دارو داروی ترازوسین تجویز شده .میخواستم لطفا توضیح دهید کدام بی خطرتر است و کدامشان بهتر است .چون در جایی خواندم در هنگام مصرف تامسولوسین جهت سرطان پروستات هم آزمایش دهید از طرفی با خوردن قرص 2میلی گرم ترازوسین سرگیجه و مخصوصا تپش قلب از شب تا صبح ناراحتم میکند.فشار عادیم 10 _11.5 است .اندازه پروستات 47*31*34و psa با خوردن فیناستراید و تامسولوسین 0.25شده است .وحجم اندار باقیمانده 25 است.با سپاس و درود فراوان

سلام
با این شرح حال و اندازه پروستات و PSA ، فیناستراید توصیه نمى شه
بهتر هست در صورت وجود علایم ادرارى ، تامسیلوسین مصرف بشه چون عوارض کمترى نسبت به ترازوسین داره