م.ر
عنوان :

ریزش مو

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام.من 5 ساله که برای ریزش موهام درمان جدی انجام میدم.اسپیرونولاکتون 100.فیناستراید 5 و سیپروترون کامپاند و درمانهای موضعی و خوراکی و حتی PRPو مزوتراپی که الانم دارم انجام میدم و از هیچکدوم به اندازه مزوتراپی نتیجه نگرفتم.ولی مشکل اینجاست که توی سینه م فیبروم دیده شده و دکتر زنان نظرشون اینه که سیپروترون کامپاند وضعیت سینه م رو بدتر میکنه با توجه به اینکه سابقه سرطان سینه در فامیل درجه 1 دارم(عمه).و الان با قطع سیپروترون دوباره موهام میریزه.خواهش میکنم راهنماییم کنید نمیخوام اینهمه درمان و هزینه ای که کردم و امید به بهبود رو دوباره از دست بدم.ممنون

سلام سیپروترون کمپاند معمولا برای تنظیم پریود استفاده میشه و با توجه به درمانهای دیگری که در حال انجام دادن هستید قطع سیپروترون مسئله ای برای شما ایجاد نمیکند البته ممکن است کنی پریود نامنظم شود

ولی خانم دکتر من دقیقا از قطع قرص ریزشم شروع شده و از ابتدا هم من مشکل پریود نداشتم.تنها مشکلم ریزش مو و جوش شدید صورت بوده.یعنی من مطمئن باشم که این قرص هیچ تاثیری روی ریزش موهام نداره؟بخدا مشکل موهام درمانده م کرده

از داروهای حاوی ویتامین ب5 مثل قرص hair folic برای کنترل ریزش مو استفاده کنید

انواع ویتامینهای خارجی و ایرانی و گرون قیمت رو تو تمام این سالها استفاده کردم.قرص آهن.زینک.گروه B.D3.تمامشون رو به مدت 5 سال استفاده کردم و هنوز دارم استفاده میکنم.ماینوکسیدیل قوی استفاده میکنم.داروهای موضعی و شامپوی مخصوص هم استفاده میکنم.
از وقتی مزوتراپی کردم خیلی خیلی وضعیت موهام خوب شده هم ضخیم شده و هم ریزشش تقریبا قطع شده بود تا اینکه قرص سیپروترون کمپاند قطع شد.الان دوباره ریزش دارم و اصلا نمیخام همه زحمتهام به باد بره

سرطان سینه در عمه ریسک سرطان برای شما محسوب نمیشه خانواده درجه یک مادر و خواهر هستند نه عمه به هر حال برای اینکه دقیقا بدانید خطر ابتلا به سرطان یسنه شما را تهدید میکند با انکولوژیست مشورت کنید کسانی که خطر ابتلا به سرطان سینه دارند استفاده از استروژن برای آنها توصیه نمیشود

سیپروترون کمپاند استروژن رو بالا میبره؟
ممنون لطف کردید