س.پ
عنوان :

فشار خون بالا

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و احترام
مردی 37 ساله ساکن استان فارس با BMI= 28.3 و مبتلا به فشار خون بالا هستم که پدرم نیز از حدود 30 سالگلی مبتلا به فشار خون بالا هستند و دارو مصرف می کنند. طی 4 ماه اخیر و پس از آنکه نتایج آزمون های رنین آلدوسترن، متانفرین، VMA و سونوگرافی داپلر کلیه براساس نظر متخصص نفرولوژیست طبیعی بوده و نشانگر علت ثانویه فشار خون نبود براساس تجویز ایشان روزانه یک عدد کارودیلول 6.25 و یک عدد لوزارتان 25 در صبح و نصف عدد لوزارتان 25 در شب مصرف می کردم، اما متاسفانه طی این مدت فشار خون بنده همچنان بالا و در اغلب موارد حد 15 تا 16به روی 9 تا 10 بود. با توجه به عدم موفقیت در کنترل فشار خون بنابر توصیه پزشک خانواده اخیراً به متخصص قلب و عروق مراجعه کرده ام که باتوجه به نوار فلب و اکوی قلب که انجام شد ایشان عنوان نمودند مبتلا به گشادی خفیف دریچه میترال و هیپرتروفی شدید بطن قلب نیز شده ام و به جای هر دو داروی فوق الذکر مصرف یک عدد کونکور 5 درصبح و یک عدد والسارتان 80 در شب را تجویز نموده و برای یک ماه آینده قرار است جهت ارزیابی مجدد به ایشان مراجعه نمایم. لطفاً در خصوص سوالات زیر بنده را راهنمایی فرمایید:
1- توصیه جنابعالی برای کنترل و کاهش فشار خون چیست؟
2- آیا در صورت موفقیت در کنترل فشار خون، امکان بهبود هیپرتروفی شدید بطن قلب وجود دارد یا این آسیب غیرقابل برگشت است؟
3- با توجه به آسیبی که فشار خون بالا به قلب وارد کرده است آیا لازم است جهت ارزیابی آسیب های احتمالی وارده به چشم و مغز به متخصصین مربوطه نیز مراجعه کنم؟
عذرخواهی می کنم طولانی شد. منمون و متشکر از راهنمایی و ارشادتان.

سلام
داروهای شروع شده توسط متخصص قلب ،داروهای خوبی هستند و نیاز هست مرتب ادامه دهید و مراجعه مجدد داشته باشید ،رعایت رژیم غذایی،کنترل استرس و ورزش هوازی در کنترل فشار خیلی مهم است ،
علایم در اکو با کنترل فشار تاحد زیادی قابل برگشت است