ر.م
عنوان :

تنفس ناقص

فوق تخصص ریه کودکان
چند وقتی هست سنگینی شکم دارم با درد کم به سمت جناق سینه ومشکل اصلی عدم تنفس کامل میباشد که بعد از چند بار تنفس باید به خودم فشار بیاورم ویک دم عمیق از هوا داشته باشم.در آزمایش خون مقدار تری گلیسرید 350 بوده که حداکثر آن 200 میباشد. کبدم گرید یک هست ویک مقدار غلظت خون دارم

سلام شما حتما به متخصص داخلی مراجعه کنید . حتما باید تریگلیسرید را پایین بیاورید . دارو و ورزش .