ح.ع
عنوان :

عمل اب مروارید

متخصص چشم پزشکی
سلام اقای دکتر مادر بنده خانم حبیه عابدلو بیمار شما هستند 11 روز پیش عمل آب مروارید براشون انجام دادید.متاسفانه بعد از عمل چشم درد شدید داشتند ک بعد از معاینه تشخیص دادید ک مژه داخل چشم بوده.اما باز هم بعد از پاک سازی، چشم ایشون همچنان قرمز و احساس خشکی شدید دارند.درد و خشکی با قطره هایی ک تجویز کردید و حتی اشک مصنوعی بهبودی نداشت .ایشون خودشون پماد چشم آئروتکس استفاده کردند و درد از،بین رفت.ایا مجاز هستند که استفاده کنند از پماد؟و کاش شماره موبایل در اختیار بیمارهایی ک جراحی دارند قرار بدید .چون امروز خیلی با مرکز تماس گرفتم گویا تعطیل هست.و اینکه میتونند به سفیدی برف نگاه کنند؟سپاسگزارم از پاسختون

با سلام، استفاده ازپماد نرم کننده چشم،، ویا اشک مصنوعی بعد از عمل در برخی بیماران به تحمل بهتر تا بهبودی کامل کمک میکند، داروهای اصلی بعد از عمل جراحی هرگز تا پایان دوره قطع نشود.. و از نظر نگاه به برف در حال حاضر مشکلی نیست..