ع.م
عنوان :

درد گرفتن بالای قفسه سینه و درد دست چپ

متخصص قلب و عروق
دیشب ساعت دوازده شب درد خفیفی تو بالای سمت چپ سینه حس کردم. به بیمارستان رفتم و نوار قلب گرفتم و آزمایش خون همه چی نرمال بود. اما فشار روی پانزده و ده و نیم بود. با دوتا قرص زیر زبونی به فاصله سه ساعت فشار به سیزده روی هشت و نه رسید. اما هنوز درد خفیف روی سینه دارم و دستمم هم حالت بی حس داره. قرص فشار ظهر انداختم و یه آسپرین الان ، دکترای متخصص چون شب بود تو بیمارستان نبود امروزم پنج شنبه بازم نتونستم پیش متخصص برم. دکترای بیمارستان قلب کرج میگن مشکلی نیست. میخواستم نظرتون رو بدونم.

باسلام.حتما مراجعه بفرمایید به متخصص مغز واعصاب جهت رد مشکلات عروقی مغز بخاطر فشار بالاوحتما باید اکو بشید وتست ورزش.درصورتی که بیمارستان هست در شهرتون حتما متخصصین محترم کشیک دارن بهتره زودتر توسط متخصص بررسی بشید انزیم قلبی نرمال در زمان قبل از 6 ساعت از شروع درد قلبی میتونه منفی باشه ودلیل بر رد مشکل حاد نیست

درضمن نوار قلب شما کاملن نرمال نیستش وباید بررسی بیشتر بشید

متاسفانه دکتر کشیک ندارن در کرج دوباره آنزیم قلبی بدم ? البته شب قبل من بعداز مدت ها قلیون کشیدم و آخر شب ساعت یازده چیپس و پنیر خوردم. قرص هایی که خوردم میخوام بدونم ضرر ندارن ؟ البته الان فشار روی دوازده و نیم روی هشت و هشت هست
همچنین اینکه من قبلا سابقه قلبی نداشتم

مگه متخصص کشیک مغز واعصاب وقلب نداشته باشن حداقل میتونن تلفنی ازشون مشاوره بگیرن پزشک محترم کشیک اورژانس.به هرحال پایین اوردن فشار کار صحیحی بوده ولی حتما هم از نظر عروق مغز هم از نظر قلبی بررسی بیشتری نیاز دارید

فشار الانتون نرماله ولی اگه هنوز درد قفسه سینه دارید یابیحسی در دست باید به اورژانس مراجعه بفرمایید

ممنون تشکر از شما فقط بابت قرص هایی که خوردم میخواستم نظرتون رو بدونم آسپرین الان خوردم

اگر در عروق مغزی مشکلی رخ نداده باشه بخلطر فشار بالا خوردن اسپرین مشکلی نداره وحتا اثر درمانی هم داره

ممنون لطف کردین