س.ب
عنوان :

زردی نوزاد

فوق تخصص جراحی کودکان
درود بی کران بر شما
پسر نوزاد دارم از 3روزگی زردی درجه 8گرفت قطره شیر خشت دادیم بهش بعد 2هفته آزمایش گرفتیم 7.7بود الان قطره رو قطع کردیم دوباره رنگش زرد شده راهنمایی کنید پیش هر دکتر که رفتیم یه چیز گفتن که حرف قبلی اشتباس الان موندم چیکار کنم با سپاس فراوان از شما

سلام. بیلی روبین خون بالای نوزادی اغلب حالت فیزیولوژیک داشته و با گذشت زمان بهبود می یابد. بیلی روبین بین زیر چهار نیاز به هیچ اقدامی ندارد بین 5 تا ده هم با قطره بیلی ناستر و ادامه شیر مادر و در صورت نیاز و تمایل نور درمانی( فوتوتراپی) درمان میشه. بیلی روبین 10 تا 15 باید فوتوتراپی بشه. این کار در منزل یا بیمارستان قابل انجام است. بیلی روبین بالای 15 حتما بستری و بررسی بیشتر و فوتوتراپی کامل در بیمارستان انجام میشه. بیلی روبین بین هفت و هشت خیلی جای نگرانی نیست.