م.غ
عنوان :

تپش قلب

متخصص قلب و عروق
سلام. وقت بخیر. دو روز که سرما خوردم و ضربان قلبم نزدیک به 100 در دقیقه هست و سر انگشتای دستم احساس میکنم خون جمع شده و تحت فشاره. قبلا هم نامنظم زیاد کار کرده. نوار قلب و اکو و آزمایش هم دادم که ظاهرا مشکلی نبوده. 33 سالمه و آقا هستم. آیا این مشکل قلبه؟

سلام افزایش ضریان پاسخ طبیعی بدن به تب وسرماخوردگی هستش.اما اگر ضربان نابجا دارین همیشه باید مراجعه کنید به متخصص قلب وعروق برای معاینه وهولتر

اگرمنظوزتون از ضربان نامنظم ضربانهای نابجا واریتمی هست