ا.ی
عنوان :

درد قفسه سینه

متخصص قلب و عروق
با سلام پسری 27 ساله هستم قبلا ورزشکار حرفه ای بودم الان چند سال است ورزش را کنار گذاشتم ولی پیاده روی مداوم میکنم در هنگام پیاده روی تند حتی مشکلی ندارم ولی موقع دویدن قفسه سینه چپم خیلی تحت فشار قرار میگیره و درد میگیره نفسم تنگ نمیشه ولی درد شدید میگیره تا چند روز اذیتم میکنه فشارم 13 روی 9 روزی یک لوازاتن میخورم تست ورزش و اکو و نوار قلب دادم نرمال بود بنظر شما ایا قلبم مشکل داره یا خیر چرا موقع دویدن این درد میگیره من سالها بیش از 40 دقیقه میدویدم ولی الان نمیتونم ایا نیاز به بررسی بیشتر هست ؟

باسلام نوارقلب اکو وتست ورزش رو بفرستین

سلام ارسال شد

تست ورزش رو کامل ارسال کنید از تمامی صفحات به ترتیب.گزارش اکو هم ارسال نکردین فقط عکسش رو فرستادین

تست ورزشتون همونطور که پزشکتون فرمودن مشکلی نداره اکو هم خوبه اگرهمچنان موقع ورزش درد دارین باید یه تصویر برداری از عروق کرونر مثل سی تی انژیو انجام بدین تا مطمئن بشین که مشکلی نیست چون تست ورزش درافراد جوان احتمال منفی کاذب داره

این درد ک پس از دوندگی میشه چند روز میمونه بعد میره به نظر شما مشکلی هست؟

عرض کردم خدمتتون چون تست نرماله ولی شما همچنان علائم رو دارین بهتره تستی بادرجه ی اعتبار بالاتر ومیزان خطای کمتر مث سی تی انژیو انجام بدین

من میترسم سیتی انژیو خطرناکه؟
خداروشکر ممنون از شما
خانم دکتر عذر میخام سی تی انژیو انجام بدم مشخص میشه که درد به چه دلیل ؟

سی تی کلیه علل درد به دلیل مشکلات عروق کرونر رو میتونه رد کنه

اسکن هسته ای فرق میکنه؟
اون نشون نمیده
سپاس از پاسختون

اسکن هسته ای نسبت به سی تی انژیو تکنولوژی قدیمی تری هستش وماده رادیوذاکتیوذتزریق میشه ودرصد خطاش هم بیشتر از سی تی انژیو هست

خانم دکتر جسارتا اگه سیتی انژیو نرمال باشه با توجه به اکو و نوار قلب و تست ورزش بنده که ملاحظه فرمودین دلیل چی میتونه باشه؟
نه کلا میخاستم برای اطلاعات خودم بدونم

انشالا هروقت انجام دادین نتیجه رو بذارین خدمتتون توضیح میدم

باشه چشم ممنون از شما
با عرض سلام خانوم دکتر من مشکل درد قفسه سینم حل شد الان دیگه خداروشکر مشکلی ندارم
فشار خونم فقط بالاس ازمایش دادم رنین بالا است دلیلش چیه روزی یک والزارتان 40 میخورم