ا.خ
عنوان :

گرفتگی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام من دوماهه که بینیمو به دلیل داشتن پلیپ و آلرژی و سینوزیت عمل کردم (حس بویایی و چشایی رو ازم گرفته بود) اوایل تنفس و حس بویایی و چشاییم خیلی خوب بود تایک ماه ونیم هیچ مشکلی نداشتم اما الان تقریبا دو هفته است که راه تنفسیم دوباره مسدود شده به سختی نفس میکشم آبریزش بینی زیاد دارم اگر قرص ستریزین مصرف نکنم عطسه زیاد میکنم باوجود اینکه دکترم به گفته خودش شاخکهای آلرژیمو کوچیک کرده اما بازهمون مشکلات قبل عمل رو دارم وگاه گاه و خیلی ضعیف حس بویایی و چشایی دارم.من تو شهرمون چون متخصص گوش وحلق یاآلرژی نداریم و دکتری که عملم کردن تومرخصی هستن به یه پزشک عمومی مراجعه کردم و داروی سترزین و کپسول سفالکسین 500 داده که تاثیری نداشته.ازدکترای محترم خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی نگرانم☹️درحدی که واقعا افسرده شدم

صبر کنید تا پزشکان بیاد و معاینه مجدد یا اندوسکوپی انجام بشه چون عمل شدید واقعا نمیشه بدون معاینه نظر داد اگر هم خیلی شرایط تون مناسب نیست به شهر نزدیک که امکان معاینه وجود داشته باشه برید