ع.ق
عنوان :

کبد

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام، وقت بخیر،
پسر من مدتی هست که میل به غذا خوردن نداره، و بسیار بی اشتاهست، بردمش دکتر براش ازمایش خون نوشته، ازمایش رو انجام دادیم ، میزان Alt 145 و Ast 104 ، میخواستم بدونم کبدش مشکلی نداره، ویا مشکل خاصی تو ازمایشش هست؟
با تشکر

با سلام، پسر شما نیاز به معاینه،انجام سونوگرافی و یکسری آزمایشات خون دیگر هم دارد که بهتر است توسط فوق تخصص گوارش اطفال یا متخصص اطفال پیگیری شود