ت.ع
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام من شماره چشمام یکی 7 و یکی 8
برای عمل لازک میخوام اقدام کنم سه ماه پیش رفتم دکتر دکتر گفت باید عکس بندازی که ببینم قرنیه مشکلی نداره عکس انداختم گفت مشکلی نداره نازک نیس میتونی عمل کنی حالا سه ماه گذشته عمل نکردم حالا میخوام بیام پیش شما عمل کنم میخوام بدونم حالا بعد از سه ماه که گذشته قرنیه ممکنه تغییر کنه ؟ شما عمل میکنین ؟

سلام، لطفاً با مراجعه به همان مرکز پیگیر موضوع باشید،، تکرار تمامی قسمتهای معاینه الزامی نیست،، پزشک معالج چک مجدد خواهد کرد