ف.س
عنوان :

سردرد. تب شدید .لرز .تپش قلب .ضعف .بی اشتهایی .

متخصص جراحی عمومی
سلام .من یه دختر 17ساله هستم نزدیک 15روز پیش عمل آپاندیس داشتم .ولی الان علائمی که گفتم رو دارم حتی توان بلند شدن از جا رو ندارم البته همراه آپاندیسم هم کیس تخمدان رو تشخیص دادن و گفتن که ابش رو تخلیه کردن و نیازی به عمل نداره ولی من ناحیه زیر نافم درد هم دارم لطفا کمکم کنید آیا احمتال التهاب خون هست؟؟؟

سلام در صورت تب . لرز حتما فورا به پزشک . بیمارستان مراجعه بفر مایید