س.ح
عنوان :

درد زیر بغل

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقت شما بخیر .من 18 سالمه که یک هفته پیش متوجه شدم ناحیه زیر بغلم مثل جوش زیر پوستی گرد شده اما بیرون نزده فقط دست میزنم حسش میکنم ک از داخل گرد شده و درد میکنه با لمس کردن و قبلا یک بار دیگه هم اینطور شده بودم. البته چند ماه هست هر ماه لیزر موهای زاید انجام میدم .ممکنه برای این باشه؟ و ایا لازمه حضوری به دکتر مراجعه کنم؟
ممنون از وقت شما

سلام با توصیفی که از ضایعه کرده اید احتمالا جوش یا یک کورک کوچک ایت از آنتی بیوتیک زیر نظر پزشک استفاده کنید کمپرس گرم هم میتواند کمک کننده با شد