ر.م
عنوان :

کمردرد

متخصص ارتوپدی
سلام وخسته نباشید.ببخشیدمن حدود4ماه پیش کارمیکردم وبار میزدم بعداز اون یه مدتی کمرم خوب شده بود ولی الان 40روزی میشه که دوباره خیلی شدید درد میکنه یه ماه پیش پیشه متخصصم رفتم برام قرص وسوزن نوشت وگفت تایه ماه دیگه اگه خوب نشدم برم عکس بندازم ولی تاالان خوب نشدم بنظره خودم فکر میکنم رگ به رگ شاده کمرم.سمت راست پایین کمرم درد میکنه.ممنون میشم کمکم کنین.باتشکر

سلام. اگر سابقه کمر درد دارید توصیه میکنم ام آر ای انجام دهید