ر.م
عنوان :

توده زیر گوش

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام و عرض ادب،بنده ی نوزاد 2 ماهه دارم ک متاسفانه چند روز پیش متوجه ورم زیر گوش شدیم و همچنین خال قرمز رنگی در قسمت پشت گوش سمت چپ،نتیجه سونوگرافی و عکس خال پشت گوش رو بحضور شما ارسال میکنم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید مشکل نوزاد رو ک خیلی نگران کرده مارو،سپاس از جواب شما

سلام احتمالا تشخیص ایشون همانژیومای شیرخوارگی هست تومور خوش خیم که تا 6 تا 9 ماهگی بزرگ میشه و بعد تا دو سالگی از بین میره لازم هست که یک دارویی بخوره که بزرگتر نشه

میشه بفرمایین چ دارویی بدیم برا جلوگیری از بزرگ شدنش؟ممنون میشم
نوزاد دوماهه هست
من داروی کاهنده ضربان قلب رو بدم ب نوزاد دوماهه؟؟ممنونم از شما،مرسی

نه شما نباید دارویی که یکی از مصارف اش هست رو به نوزاد دو ماهه بدید شما بهتره به پزشک مراجعه کنید ایشون براتون این دارو رو تجویز کنن بعد از یکسری ملاحظات