ر.م
عنوان :

معده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام خدمت شما...آقای دکتر من یک سال پیش یه مسمومیت گرفتم...بعد یه چند روزی مدفوع تیره ای داشتم و تهوع و ...بعد آزمایش کامل خون دادم و سرطان معده و روده و کبد و ....آزمایش خون مخفی در مدفوع هم دادم نتیجه رو گرفتم خدارو شکر هیچی نبود دکتر گفت که بخاطر استرسی که از بیماری گرفتی این حالت ها برات پیش میاد الان تقریبا یک ساله که گذشته من حالم خوب میشه ولی بعد از مدتی حالم دگرگون میشه استرس میگیرم و دلشوره و اضطراب میگیرم همش فکر میکنم الان حالم بد میشه و یه دفعه اشتهام و از دست میدم میشه راهنماییم کنین لطفا...این حس خیلی آزاردهنده و بده خواهش میکنم کمکم کنید...ممنونم از لطفتون

سلام، آیا الان هم دچار درد های بالای شکم میشوید؟ اگر نه فکر میکنم باید توسط یک روانپزشک ویزیت شوید

نه اصلا درد ندارم پس به روانپزشک مراجعه کنم ممنونم از لطفتون