م.ف
عنوان :

معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خدمت اقای دکتر
مادرم از سال 90 به دکتر مراجعه کردند و اندوسکپی کردند در جواب دکتر گفت تعدادی پولیپ داخل معده هست و ازمایشات هم انجام شد گفتند خطرناک نیست 3 سال بعد مجددا اندوسکپی بشه .سال 93 هم این موارد انجام شد و گفتند که مشگلی نیست .دوباره سال 96 انجام شد گفتند مشگلی نداره .امسال خرداد ماه هم رفتیم اندوسکپی نمونه برداری شد .و بعد از پاتولوژی گفتند مشگلی نداره .
حال دیشب به خاطر دل درد مادر رو بردیمش دکتر .اندوسکپی کرده و به ما گفت تعداد پلیپ ها زیاد شده .باید کل معده رو بردارن و مری رو به روده وصل کنن .از پولیپ ها هم نمونه برداری شده .2 هفته دیگه جواب نمونه برداری رو میدن .و گفتن دل درد ها ربطی به پولیپ ها نداره .اقای دکتر اگر واستون امکان داره مشاوره بهمون بدید .خیلی از نظر عصبی بهم ریختیم .ترو خدا کمکمون کنید .اندوسکپی و جواب پاتولوژی قبل رو براتون میفرستم .ممنون

سلام، اولاً نگران نباشید، ثانیاً در خرداد ماه نوع پولیپ ها هایپرپلاستیک بوده که به تنهایی مشکلی نیست ولی در مورد این نوع پولیپ ها توصیه میشه همه پولیپ های بالای 5میلی متر برداشته بشه و هر 1-3 سال اندوسکوپی و نمونه برداری بشه و هر وقت دیدن جنس پولیپ ها داره بد میشه تحت جراحی قرار بگیره، بنابراین فکر میکنم باید منتظر جواب پاتولوژی باشید