ک.آ
عنوان :

درد قلب و شانه چپ

متخصص قلب و عروق
سلام من 17 سالمه و مدتی هست که گاهی اوقات قلبم درد میگیره ولی جدیدا شدتش بیشتر شده حتی وقتی نشستم یهو قلبم ضربان میگیره و دوتا انگشت سمت چپم کلا بی حس بی حس میشه موقع نشستن و پاشدن نفس نفس میزنم و قلبم درد میگیره یا بعضی وقتا اونقدر درد میگیره که دیگه نمیتونم حرف بزنم و فقط باید دستمو بزارم رو قلبم تا آروم تر شه این مشکل جدی هست؟باید پیگیری کنم؟

باسلام بله احتمالا شلی دریچه میترال دارین وبهتره اکو بشین ودارو مصرف بفرمایید