ع.ن
عنوان :

فشار پا

متخصص قلب و عروق
سلام الان مدتی هست در مچ پا و سر احساس فشار دارم ولی فشار خون و ضربان قلبم نرمال هست آیا ربطی به قلب داره؟
ضمنا من بیماری دیستروفی عضلانی دارم

باسلام اگه دیستروفی غضروفی دارین بهتره اکو برای بررسی دریچه های قلب وائورت انجام بدین.درد مچ پا مربوط به قلب نیست اگر شریانها وعروق پا نرمال باشه

فشار در پا و سر خیلی احساس میشه
فشار خون و ضربان قلب نرمال هست خیلی میترسم که قلبم ضعیف تر شده باشه

باید معاینه حضوری بشین واکو