ن.ج
عنوان :

غدد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر عزیزم .جعفریان هستم جواب ازمایشاتم رو براتون میفرستم اگر فرصت داشتید پاسخ بدید.ممنونم
البته باید میرسیدم خدمتتون اما نتونستم.ماه آبان و آذر پریود شدم اما این ماه نه.فکر میکنم به خاطر پایین اومدن تستسترون باشه.اگر نیازی میبینید که حضوری ببینین منو بهم اطلاع بدین.ممنونم

توی مدافون جوابتون رو دادم تا شنبه صبر کنید تا پرونده شما رو ببینم اگر نوبت ویزیت بعدی شما رسیده بهتره حضوری ویزیت شوید

ممنون از لطفتون