ه.ح
عنوان :

دردای گذرای بدن

متخصص داخلی
سلام ،خسته نباشید من تازگیا دردای مشابه و گذرایی (در حد چند 5ثانیه) توی بخش های مختلف بدنم حس میکنم. مثل مچ پا ارنج ها انگشتای دست و پا و بیشتر اوقات توی سرم ... مدله دردش یکسانه و میاد و میره روزی چند بار ولی بیشتر توی سرمه این درد ...

سلام، معمولا این نوع درد اهمیت زیادی ندارد. با این حال، چکاپ انجام دهید