ر.ف
عنوان :

دردناگهانی

متخصص داخلی
سلام
من الان یک هفتس دردهایی سراقم میادکه علتشون معلوم نیست
دکترقلب رفتم نوارقلبم یکم بدبود
دکترزنان رفتم همه چیزخوب بودنه عفونت ونه کیست
من معمولافشارپاین هستم،چندروزه دیدم صعیف شده دکترچشم هم چیزی نگفت،سردردکه به داخل چشم هم بزنه ودردهایی در انتهای دندهای چپ یاراست وبیشترین درددرقفسه سینه که ان.ارکسی بهش فشاربیاره ودردبه پشت ودستهابزنه دارم
من داروی خاصی مصرف نمیکنم آزمایش ادار وخون دادم که فقطph=15بودبقیه عادی بودن انگار
سرگیجه هم دارم نمیدونم چکارکنم

سلام، شما برای تشخیص نیازمند مراجعه حضوری هستید. اطلاعات بیشتری لازم است!