پ.م
عنوان :

افت فشار شدید با عوارض

متخصص قلب و عروق
با سلام
خواهری دارم 15 سالشه، چهار روز پیش صبح از خواب بیدار شد اختلال تکلم داشت کاملا بیحال بود و سرش گیج میرفت و تعادل در راه رفتن نداشت، فشارش به 7 رسید و اورژانس خبر کردیم بردیم بیمارستان، اول پزشک نورولوژی گفت ویروسه توی گوشش نشسته، آزمایش خون داد آزمایش خوب بود، متخصص گوش تست شنوایی سنجی گرفتن گفتن گوشش ایراد نداره، مجدد دکتر نورولوژ رفتیم ام آر آی داد مشکلی نداشت چندتا قرص داد(برای سرگیجه) گفت ببرید پیش روانشناس، اما من مطالعاتی که کردم تصور کردم باید از متخصص قلب هم کمک بگیرم،نمیدونم چرا میگن ببر پیش روانشناس در صورتیکه با وجود خوب بودن آزمایشات افت فشار دائمی داره چون هنوز فشارش پایینه و تا 7 میاد و بهش سرم میزنیم، خواهرم همیشه فشار خونش لب مرز بوده معمولا 9 رو 6 خیلی وقتا میومد پایینتر تا اینکه چهار روز پیش بخاطر شب بیدار موندن و درس خوندن فشارش پایینترم اومد تصورم این هست که این افت فشار مداوم بهش آسیب رسونده لطفا راهنمایی بفرمایید

باسلام تست سنکوپ انجام بدن واکو.بعضی از ویروسهایی که گوش میانی را درگیر میکنن باعث این علائم میشه لما موقتی است وخوب میشه

باعث اختلال رفتار هم میشه؟ یکم پرخاشگر شده رفتارش یکم عوض شده بعد ازینکه سرگیجه و تعادلش بهتر شد، الان فقط افت فشار دائمی داره و یکمی پرخاشگری

خیر اختلالات رفتاری دیده نمیشه

توی ام آر آی همه چیزش نرمال هست فقط یه مورد رو پر رنگتر نوشته یه چیزی در مورد mild ethmoidal sinysitis

مگه ام ارای رو نورولوژیست محترم ندیدن ؟؟؟؟؟

مگه نفردین نورولوزیست گفتن ام لرای نرماله

بله خانم دکتر، گفتن چیزی نیست اما چون این مورد رو پررنگ تر نوشته خودم کنجکاو شدم که چیه، الان مشکلش افت فشار هست سرم و تقویتی میزنه میاد روی 9 اما چندساعت بعد میاد پایینتر

در ام ارای در یکی از سینوس ها سینوزیت خوندن.باید برای رد علل قلبی تست سنکوپ واکو انحام بدن اما اگر درگیری گوش میانی با ویروس باشه باید برای رفع علائم سرگیجه صبور باشن

خیلی ممنون از شکیباییتون و پاسختون

خواهش میکنم پاینده باشین