م.ن
عنوان :

تنگی نفس در سر معده و گلو .

فوق تخصص ریه
سلام آقای دکتر من تنگی نفس در سره معده وگلو دارم خیلی اذیتم میکنه در طول روز بی حال هستم و توانایی هیچ کاری را ندارم ولی هنگام خواب اذیتم نمیکنه. دکتر قلب و معده رفتم دکتر قلب گفت مشکلی نداری ولی دکتر معده گفتن هرنی داری خیلی کوچیک و ربطی به هرنی نداره الان چهار سال هست خیلی اذیت میشم توانایی هیچ کاری را ندارم بی حوصله شدم خیلی ممنون از راهنمایی شما

چهار سال خیلی طولانی ه. بنطر من وقت بگیرید ببینمتون 88050421