و.ع
عنوان :

جانباز شیمیایی

متخصص داخلی
باسلام پسری که پدرش جانباز شیمیایی است و به خاطر مشکل پدر هیچ مویی در بدنش ندارد به خواستگاری خواهرم آمده خواستم ببینم این مشکل روی فرزندان این پسر اثردارد یا خیر وغیر از این برای خودش در آینده مشکلات بیشتری رخ می دهد یاخیر خیلی ممنون شما با جواب به این سوال و راهنمایی خیلی به ما کمک میکنید.

سلام، باید دید علت مشکل ریزش مو چیست؟ معمولا این موضوع ارتباط صرف با "شیمیایی بودن" پدر ندارد و ممکن است عوامل ژنتیکی در بروز آن نقش داشته باشند.