م.م
عنوان :

مصرف قرص سوتالول

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام مادرم ریتم قلب پایینی داره ولی گاهی اوقات دچار تپش قلب شدید البته در مواقع اضطراب و ناراحتی میشه پزشک قرص سوتالول تجویز کرده میخام بدونم مشکلی نداره این دارو؟ داروی قلب تاکنون مصرف نکرده

سلام اگر ریت قلبی معمولا پایین است این دارو ضربان را پایین تر هم می اورد لذا مصرف حداقل انجام شود

سلام اقای دکتر ببخشید بدنبال سوال قبلیم،مادرم چند روزه این قرصو میخوره نوار قلب گرفتیم دکترش گفت مشکلی نداره.ولی چند روزه اعضای بدنش به اصطلاح میگیره مثلا پا گردن کتف دست چپ. میتونه مربوط به مصرف قرص سوتالول باشه؟