م.س
عنوان :

گوارشی

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام .آقلی دکتر من چند وقته شکمم خوب کار نمیکنه ولی توواین یه هفته بدتر شد تا جایی که حتی خارج شدن گاز ازشکمم به سختی انحام میشه رفتم پیش ممتخصص داخلی وبهم قرص بیسموت ساب سیترات و دمپریدون 10 رو دادن ولی هیچ تاثیری نداره چیکار کنم خیلی اذیت میشم.راهنماییم کنید لطفا.ممنون

اگر واقعاً طی سه روز اخیر مدفوعی نداشتید و گاز هم از روده دفع نشده که حتماً باید به پزشک داخلی مراجعه کنید.
اما اگر دفع داشتید و خوب نبود باید از داروهای دیگه استفاده کنید، در مجموع بهتره دکتر فوق گوارش شما رو ببینه