ر.ص
عنوان :

خارش پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر خانم دکتر ،،ببخشید این دوماهه خارش پوستی دارم تمام بدنم جاش قرمز میشه بعضی وقتا جوشای کوچک میزنه ،،آمپول هیستادیک بهم دادن با قرص کتوتیفن ولی اثر نداشت به هیچ غذایی هم آلرژی ندارم آزمایش آنزیم کبد دادم با خون گفتن مشکلی نیست مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ممنونم اگ به سوالم جواب بدید

سلام، سابقه مسافرت در 1.5 تا 3 ماه گذشته نداشتید؟

سلام،،نه جایی نرفتم فقط تقریبا یک ماه دمنوش چاقی نیوشا استفاده کردم از روزی ک خارش گرفتم دگ استفاده نکردم

خارش علل مختلفی میتواند داشته باشه از حساسیت تا عفونت. شما باید معاینه بشید و براتون درمان شروع بشه. پیشنهاد میکنم حتما به متخصص پوست مراجعه بفرمایید

مرسی لطف کردید ممنونم از اینکه وقت گذاشتید جواب دادید .