م.م
عنوان :

مشکل گوارشی

فوق تخصص گوارش و کبد
مشکلم نفخ شدید تنگی نفس وتپش قلب درددرناحیه قفسه سینه گاهی دچار افسردگی هم میشم ضعف شدید پیدا میکنم پنتا وامپرازول مصرف کردم فایده نداشت دکتر اسمعیل زاده ودکتر سیما هم آزمایشات کامل رو انجام دادن وگفتن مشکلت از استرسه لطفا کمک کنید

اگر نظر همکاران گوارش این بود بهتره به یک روانپزشک مراجعه کنید، ضمن اینکه درمان ریفلاکس اسید رو هم انجام دهید