ن.ش
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام من دو سری آزمایش دادم ولی TSH بالا بود دکتر رفتم دارو داد دو ماه خوردم بعد یک ماه نخوردم و رفتم آزمایش الان همه خیلی بالا هستن حتی TSH به 13 رسیده نمیدونم باید چیکار کنم کارمم با کامپیوتر و همش روی صندلی نشستم .

سلام باید دارو مصرف کنید تحت نظر پزشک معالج و منظم

با دارو برگشت دارد یا باید همیشه مصرف بشه چون چربی و کلسترول هم بالا رفته که دکتر گفته از تیروئید است رژیم غذایی خاصی چطور لازم است یا خیر امکان دارد کامل تر کمک کنید ممنون