ا.ر
عنوان :

کولیت

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام دکتر خسته نباشید.. من 8 ماهه که کولیت روده دارم که از نظر کولونوسکوپی فقط انتهای رودم درگیر هست یعنی پروکتیت و در پاتولوژی همه ی رودم دچار التهاب خفیف تا متوسط هستش.. روزی 6 تا قرص مزالازین و 2 تا شیاف مزالازین مصرف میکنم .. هرازگاهی یه مقدار مخاط خونی میبینم و در اخرین ازمایشم esr 3 ، crp 5 و کالپروتکین 581 داشتم.. ایا وضعیتم خوب است؟ و سوال اصلیم اینه که من میخام مکمل پروتئین وی برای بدنسازی مصرف کنم ولی دکترم همش میگه نه و نیازی نیست ولی من برای عضله سازی بهش نیاز دارم.. میخاستم نظر شما رو بدونم و این که ایا این مکمل پروتئین و آرژنین برای من با این مریضی ضرر داره؟ و کلا چون بیماری خودایمنی دارم چیزهاییی که سیستم ایمنی بدنو تقویت میکنه و قدرت ایمنی بدنو بالا میبره برای من خوب هست یا برعکس مریضیمو بیشتر میکنه؟ ممنون از شما

توصیه میکنم از مکمل های پروتئینی استفاده نکنید، تغذیه سالم از همه چیز بهتره، چیزهایی که سیستم ایمنی رو تقویت کنه ممکنه اثر معکوس بر سلامتتان داشته باشه

پس چرا توی سایتای خارجی بعضی دکترا تاییدش کردن حتا برای این مریضی.؟؟ البته میدونم به مکملای توی ایران نمیشه اعتماد کرد.. حتا قرص های آمینو اسید هم نمیشه بخورم؟ مرسی از پاسختون

باز هم توصیه میشه مصرف نشه، مولتی ویتامین روزانه رو میتونید بخورید