س.ا
عنوان :

حالات عجیب معده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام
من بدون هیچ سابقه مشکلات معده، بعد از اینکه دو هفته پیش به جای شام شیر و کیک و کرانچی خوردم، دچار اسهال یکهویی شدم و چون بدون درد زیاد بود، فکر میکنم از معده باشه. فرداش دیگه اسهال نبود، اما آب سر معده ام جمع میشد و حالت تهوع فقط با متوکلو پرامید برطرف میشد و تا چند روز در اون حالت بودم و هیچ چیز نمیخوردم تا حدود 5 روز، که کم کم دیدم اشتها دارم و معده ام بدون غذا حالش بده که شروع کردم به غذا خوردن و تا یک هفته نسبتا اوضاع خوب بود، اما دوباره از دیشب احساس بی اشتهایی می کردم و امروز دوباره همون حالت آب سر معده جمع شدن و.... که همزمان حالت اسهال خفیف هم پیدا میکنم و با متوکلو یه کم به حالت نرمال درمیاد، اما مثل هفته اول بدنم و مفاصبم سسته و بی حالم و اشتها به غذا ندارم.
میخواستم بدونم که این مشکل معده است که یهویی شروع شده؟ یا چیز دیگه ایه؟ و چه قرصی باید خورده بشه؟
با تشکر

سلام .متوکلوپرامید رو سرخود مصرف نکنید وبرای تشخیص بیماریتون وتجویز داروی مناسب به پزشک گوارش مراجعه کنید