ع.ش
عنوان :

لاغری در دوران شیردهی

متخصص بیماری های کودکان
من بچه هفت ماه دارم بشدت لاغر شدم چون شیر میدم میخوام قرص جنسینگ چاقی بگیرم ایا برای بچم ضرری دارد

جینسنگ چاق کننده نیست انرژی زاست منعی برای خوردن ندارید ولی بهتره رژیم مناسبتری داشته باشید وغذای کمکی فرزندتون کامل باشه

بچه ام به غذا علاقه زیادی نداره نمیخوره فقط به شیرم وابسته است جنسینگ گفتن که دو نوعه یکی انرژی زا و یکی چاق کننده است

مواد دیگری در این نوع جینسینگ وجود داره وتوصیه نمیشهمصرف کنید بخصوص دوران شیر دهی میتونید از مولتی ویتامین استفاده کنید

این عکس قرص جنسینگ هستش و بهم گفتن که هیچ ضرری نداره

مولتی ویتامین بخورید روزانه یا wellwoman