ر.ا
عنوان :

مقاومت انسولینی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر. من از لحاظ تیروئید tpo و میران قند خون و انسولین مشکلی هیچ وقت نداشتم تنها مشکلم این بود که وزنم پایین نمی امد و من به صورت سر خود و بدون مشورت شروع به استفاده متفورمین کردم و بعد از ازمایش متوجه شدم میزان انسولین خون من بالا رفته و حساسیت نسبت به انسولین به شدت کاهش پیدا کرده حالا مصرف کربوهیدرات رو برای یه دوره یک ماهه محدود کردم و قرصی به من پیشنهاد دادن تحت عنوان diasin rx
که عملکردشو زده کاهش میزان قند خون
بنظرتون این قرص برای من مفید هست؟
و اینکه متابولیسمم فوق العاده پایین است.

سلام این دارو از فرآورده های گیاهی است اثر مستندی بر روی قند خون ندارد اما مصرف آن میتواند بی ضرر باشد این دارو به تنهایی نمی تواند قند خون را کنترل کند و باید تحت نظ،ر پزشک استفاده شود