ن.ک
عنوان :

درد زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام علیکم
با عرض ادب و خدا قوت
: مادر بنده حدود70 سال سن دارد و در شدید زانو- آرتروز شدید دارد به نحوی که غضروف های زانوی ایشان از بین رفته است- که درد بسیار دارد و اعغلب به سختی راه می رود حال دو سوال از شما دارم
1- آیا تعویض مفصل جوابگو می باشد و بعد از عمل دردی نخواهند داشت ان شاء الله
2- آیا دکتر ارتوپد که کارشان خوب باشد سراغ دارید؟ هزینه عمل هر دو زانو را در جریان هستید چقدر می شود؟
با تشکر از شما پزشک محترم

سلام . توصیه من این است که تا جایی که ممکن است عمل نکنند و از اوزون و ژل و فیزیوتراپی و طب سوزنی استفاده کنند اما اگر همه روش ها جواب نداده است در تاگرام با شماره *****091289 پیام بدهید تا پزشکان معامد را معرفی کنم....