م.ا
عنوان :

نفخ معده به همره تنگی نفس و فشارخون بالا

فوق تخصص گوارش و کبد
قبلا نفخ معده داشتم ولی الان چند مدتی هست که نفخ مع دم شدید شده ب همراه فشارخون بالا وسردردوسخت نفس کشیدن و جمع شدن خلط پشت گلو خیلی اذیت میشم دلیلش چی میتونه باشه

سلام.برای برزسی نیاز به معاینه وازمایش دارین.فشارخون اگر بالای 14 باشه باید درمان بشه حتما به پزشک متخصص داخلی ویاقلب برای فشارخونتون مراجعه کتید و برای بررسی علت نفخ به فوق گوارش